Aquarel 1

Aquarel 1

In Januari 2019 ben ik begonnen met aquarel “schilderen/verven” op papier. Ik had zoveel tijd en zat weer eens weken met mijn been omhoog en dan slaat de verveling toe. Na de vorige operatie heb ik veel gehaakt, gebreid en aan onze familiestamboom gewerkt, maar je wil wel eens wat anders.  Wim heeft me op een dag verrast met papier, verf, penselen, uitlekbakje of hoe zoiets ook heet en van Bram kreeg ik een schildersezel. Allemaal van de Action. Hartstikke leuk en lief. Ik kon me lekker uitleven!

Hieronder staan de eerste probeersels.

Niet lachen, maar voor een beginner zijn ze toch best grappig. Ik heb ze natuurlijk niet zelf bedacht, maar heb mijn inspiratie van Pinterest en Instagram gehaald.

Dit moet hangende Mimosa voorstellen…
Ik vond ze best schattig zo samen.
Lieveheersbeestjes op een blauw bloemetje. En ik bedacht me dan moeten mijn initialen er maar ook bij. “Als je je niks verbeeld……..” 😉 .
Ahhhhhh, ik vond dit zo’n leukerd, die moest ik namaken.
“Be different” Ik vind dit zo’n mooie quote en past mooi bij dit tekeningetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *